Зустріч із представниками поліції

Організація зустрічей учнів із правоохоронцями є важливою формою превентивної роботи у нашій школі, адже вона дозволяє учням реальніше і глибше зрозуміти всю небезпеку негативних наслідків протиправної поведінки, а тому спонукає не допускати її в майбутньому.

У Миколаївському ЗНВК І-ІІІ ст. вчергове відбулася зустріч із представниками поліції, які провели інформаційну лекцію та роз’яснювально-профілактичну бесіду з учнями щодо вчинення правопорушень у підлітковому середовищі.

Школярі уважно слухали розповідь правоохоронців про особливості кримінальної відповідальності неповнолітніх, види і підстави адміністративної відповідальності малолітніх осіб. Працівники поліції дали змістовні відповіді на питання учнів та вчителів школи.

Також поліцейські нагадали дітям основні правила безпечної поведінки, розповіли про неприємні ситуації, у які можна потрапити через власну необережність, і як їх уникнути. Діти брали активну участь у бесіді та ставили різноманітні запитання.

Заступник директора з виховної роботи О.О. Товмар подякувала працівникам поліції за проведену інформаційно-роз’яснювальну роботу та наголосила, що краще попередити будь яку неприємну ситуацію, ніж потім її вирішувати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *