22 березня – Всесвітній День води

22 березня щорічно у всьому світі відзначають Міжнародний день води. Резолюцію про його святкування прийнято на 47 сесії Генеральної асамблеї Організації Об’єднаних Націй у листопаді 1992 року.

Святкування Дня води є унікальною можливістю нагадати школярам про надзвичайну важливість водних ресурсів для людини та оточуючого середовища.Тому з метою підвищення екологічної свідомості учнів у сфері проблем, пов’язаних з водними ресурсами, привернення їхньої уваги до того, яке значення має вода у житті всього живого є на землі, у нашому навчальному закладі вчителем хімії та біології Штольц. О.В. було організовано та проведено інформаційні хвилинки. Учні мали можливість дізнатися про властивості та функції води, а також обговорити актуальні проблеми, пов’язані з водними ресурсами планети.

Купила диплом специалитета Волжск. Бланк http://gsdiploms.com/ диплома специалитета Бурон. Вы можете получить несколько пятерок, но ничего особо не выделяется. Вы также можете получить некоторые кредиты, но все э

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *